true shit bro


look how they shine for you

Orkar inte med mig själv :l har velat färga håret rött sen typ sexan men jag är för feg, och så "får" jag inte, fast det spelar inte riktigt någon roll ;) men alla säger olika om vad jag ska göra hela tiden hehehe, men kanske till vintern. Om jag blivit modigare. Okej, jag kommer inte ha blivit modigare..
 

hungry for your flesh and blood.

Dagens outfit!
Linne - monki // jeans - cheap monday // munkjacka - bikbok // örhängen - gina/bikbok // jacka - gammal 

Neeew

Åkte till Sollentuna centrum på shoppingnight :D var riktigt trevligt med fina Elin & Malin! Fick med mig trosor, en "töjning" alltså fake, och en mössa. Och så lite små gratissaker som alltid är trevliga att få! :)


photo, photo on the wall

Yeey, har äntligen satt upp fotona på väggen! Ska nog göra en till rad med lite foton men en bra början i alla fall, right? Gillar det i alla fall en massa, får mig att tänka på fina människor och saker. Och sen i vinter ska jag nog sätta upp lite ljusslingor runt sängen, kommer bli jättemyyysigt ju! :D (ser ut som att det är färgkort men egentligen är det bara svartvita bilder, det är effekten ;))

det gör så ont

Att sakna någon så mycket att det gör ont, varena dag.. Vackra mormor, jag hoppas att du har det bättre i himlen! min fina fina ängel ♥

you want me down on earth but i am up in space

gillar att leka med redigeringar :') såhär såg jag i alla fall ut idag, lockarna var kvar sen igår! 
Shorts från Topshop & korshalsband från Claire's 
 
Nu måste jag skriva om Gandhi och memorera en jävla tyskatext. Fun life! 
 

deppmode oh yeah

(småcharmig, drogad bild men glaaaad där i alla fall) 
wää, saknar sommaren och värmen och alla underbara händelser.. är värsta depp just nu, vet inte riktigt varför för jag gillar ändå hösten, men allt är tungt nu, speciellt skolan ush och fy den kan ta sig i röven. Och alla läxor vill man bara spy på. Fuckelifuckfuck. 

älska älska älska

jag har helt glömt bort att visa mina underbara doc. martens ju!
Köpte dom i somras på rea (bara 700 kr) på södermalm, dom är underbara!
Så himla svårt att komma på vad man ska ha till bara eftersom dom är lila :/ men jag gillar dom i alla fall! 

känner du lyckan genom sorgen?

Körde som sagt på lite lockigt hår idag! Sov med flätor och gjorde sen lite lockar med locktången :) det blev inte så fint som jag hoppas.. åh vad jag önskar att jag hade längre hår! :/ 
 
Nu ska jag börja med min matteläxa, ush och fy.. Matte kan ju vara det tråkigaste ämne gud skapat typ :l 

dagens outfit!

Nämen hallå! Länge sen jag la upp en outfit så här får ni dagens :') lite tråkig men jag orkade inte riktigt idag haha, lockade håret istället! 

Monday

God kväll! Blev äntligen klar med min bokrecension så tänkte att jag kunde blogga lite! :D idag hade vi vår längsta dag, men ganska kul med ensamblespel och träslöjd ändå.. Haha :') såhär såg jag ut idag i alla fall, med nya koftan :)


svartvitt

Jag fick en idé häromdan att sätta upp lite svartvita fotografier på mina tråkiga väggar! Eller jag tänkte hänga en tråd mitt över väggen och fästa lite foton på den med hjälp av små gulliga klädnypor som jag var och köpte i förrgår. Satt och funderade lite på vilka bilder jag ska sätta upp och har än så länge kommit fram till dom här ovanför, men sorgligt nog så funkade inte skrivaren, men imorgon så kööör jag! :D bild på resultatet kommer när det är klart :) 

Little miss blondie

 
ibland saknar jag mitt blonda hår, och min dipdye! wää :( Men jag trivs ändå ganska bra i det jag har nu, och skönt att slippa färga utväxten hela tiden! Men ändå, blondes have mo re fun brukar man ju säga.. Fast mitt hår är typ mörkblont nu eftersom att färgen gått ur, hehe ;) 
 
 

Nya gosisar!

Har inte bloggat på jättelänge, jag vet! Har bara inte hunnit, vi hade (utan överdrift) 7 läxor till samma vecka + ett prov, helt sjukt!
 
I torsdags var jag i alla fall på lite småshopping med mamma. Fick med mig detta som jag tänkte visa ↓
 mysiga va? :D
 

superpowers

lite coolt sådär va? vill ha en sån tröja, jag är avundsjuk på wilma :( 

hungry hearts


 
Godmorgon lovlies! Börjar dagen med världens underbaraste bild på Julia, Mickis & Elise. Och så lite trevlig musik. 

vinterfint

hey hoes, jag ska gå klädd i stickade tröjor och leggings typ hela vintern, så mysigt ju! 

röda läppar och massa babbel

 Hej fina människor! Jag har verkligen världens tråkigaste blogg just nu och det är jag medveten om! Ska försöka bättra mig och blogga intressantare och skriva lite mera.
Kan ju ta och berätta lite om helgen ;) jag har varit sjuk halva veckan men i lördags så åkte jag till Erica och sov där med Elin & Malin. Det var jättemysigt! Och sen idag åkte vi in till stan, hann inte göra så mycket för vi satt på Jensens Bofhus i typ två timmar :O köpte ingenting, fast hittade ett par fina jackor som kostade sjukt mycket. Men tror jag åker in till stan igen snart med mammi! 
Nu ska jag skajpa med lite trevliga människor även fast jag knappt kan prata haha jag är heees. Jag bara babblar en massa, hejdå, puss!

RSS 2.0