kvällens outfit

[magtröja - Bikbok / Jeans - cheap monday]
drar snart iväg till brasan och firar valborg! Sen blir det fest och övernattning hos Mickis! Hoppas ni får en trevlans kväll för det ska jag se till att ha :)

fuck it, I'm young


barbie nails

mina barbie-godis-sagoland-naglar!! löööve them. Jag och Elise gjorde gelénaglar hemma igår, det gick väl sådär... blev finare med nagellacket i alla fall! Hade först rosa och sen ett glittrigt som jag köpte på H&M igår. Awesome!

nu är det ju sommar va?

såg massa söta vitsippor igår, jag gjorde mig en fin lite bukett! Fast sen råkade jag sätta mig på den...

gårdagens äventyr

igår så cyklade och gick jag, Elise, Camilla & Sofia till badberget. På själva badberget var vi bara i typ tio minuter för att det blåste halv storm och var onajs, men det var kuligt på vägen dit och hem. Jag ramlade två gånger, varav en gång stillastående när jag lyckades slita sönder mina jeans.. och nu har jag för jävla ont i rumpan. Obekväm sadel är anledningen ;(
Jag och Camilla försökte cykelspringa, det gick inte bra....
för det slutade med att jag ramlade omkull och satt och asgarva på marken
blurry pic of moí
mina söta rumpnissar
vi gav inte upp och jag ser helt störd ut..
sexääh

just nu: skräckfilm

hello hello, sitter just nu hemma hos Elise och kollar på skräckfillm, Dead silence heter den! Den är bra, lagom läskig och så. Det handlar om dockor och Camilla är livrädd haha :'D

söta lilla Billy :)


saltvatten

Jag vill bara åka tillbaka, nu nu nu och nu

dresses

Är ju som sagt sjuk, och det tråkigaste som finns är att vara hemma och vara sjuk. Orkar liksom inte göra så mycket, eller kommer i alla fall inte på något.. MEN, jag nät-fönster-shoppar bara för att få mig själv på bättre humör. Jag bara kollar, klickar, och går tillbaka. Jag önskar kläder var gratis, för jag är ganska pank just nu.
Just nu kollar jag på kategorin Klänningar eftersom jag vill ha många finiga till sommaren.
1. Topshop
2/3/4. inlovewithfashion.com

converse alla star

Startar dagen med en random bild på mina vackra converse, en trekant i marken och lite stjärnor.
Ikväll ska jag till Camilla, vi ska äta glass och kolla på skräckfilm med Johanna och Elise, det blir myyys. Men jaa, uppdaterar antagligen när jag kommer hem efter skolan! Så skönt med fredag förresten :D
UPDATE: Inlägget var tidsinställt och jag skrev det igår, när jag mådde bra. Men nu så har jag helt plötsligt blivit förkyld! Så nu kan jag inte göra något ikväll, fml :'(

want a cookie?

Nu var det dags att sälja kakor inför klassresan (jippi..) haha nej men det blir nog inte så illa faktiskt. Har redan sålt 7 paket, till mammas & pappas jobb och självklart två att ha hemma, det vill säga som jag kommer äta upp.. :D så nu behöver jag bara sälja 5 paket. Någon som vill köpa kakeeer?

words

kände för att över- och annorlunda redigera en bild, och då gjorde jag det. Resultatet blev det här..:


milkshake from above

God eftermiddag! Sitter just nu och dricker denna fina vaniljmilkshake ↑ toppade med lite hallon bara för att jag älskar det sådär väldigt jättemyket. Den är god i alla fall, fast hallonen är godare.

före/efter

Lina hade foto-läxa och bad mig visa lite hur man redigerade en bild. Det skulle likna en speciell bild, en svartvit på Scarlett Johanson och hon Annie (Angelica Stellnert) modellade.
Hoppas det är okej att jag lägger upp bilderna, hehehehe
FÖRE:
EFTER:


Modell: Angelica Stellnert Fotograf: Min syster Redigering: Utav mig
Jag vet att den är väldigt överredigerad, men det var lite det som var poängen, so what do you think? :)

mornin' mornin'

Jag håller på och leker hela tiden nu för tiden alltså, men vad gör det? jag har ju roligt :D
Godmorgon förresten! Har utvecklingssamtal snart, får hoppas att det går okej i alla fall.. haha nej men det går nog bra, Johan är chill

jeans á la Topshop

Jag vill köpa några riktigt coola jeans och hittade en massa på Topshop, kan ju inte köpa nu men om någon månad kanske :D

finare än finast

åhhhhhhhhhhhh, orkar inte att de ser ut som modeller

lovely

Har haft det sjukt mysigt idag med Alex, Malin, Lilly & Elin :D Vi gick ut och fotade och det blev verkligen jättefinabilder! Det här är nog bara en tiondel av alla foton och det kommer komma en massa mer!
Är så arg på mina kompisar, kolla bara(!) alla är så otroligt fina. Hur tror ni man känner sig bredvid de? ;(
MEN vet ni vad? Jag älskar de ändå :]
Ma lovely friends bloggar: surprise 1, surprise 2, surprise 3

ge mig ge mig ge mig nu tack

orkar inte, det här är typ den snyggaste bikini jag sett! Kostar över 300:- men fan vad jag inte skulle banga på att ha den i sommar!!!

hestar

Vi har ätit glass med en massa frukt och bär, lyssnat musik på högsta, dansat lite, surat lite och nu är jag kissnödig. hej svej ha det finfint!

memories are meant to be saved

på planet på väg till Usa
Badar i poolen första eller andra dagen, måste säga att våra poser är galet charmiga!
Har köpt mig lite fint för första gången på forever 21. Det blev inte sista gången, fem gånger handlade jag nämligen där. Till slut blev det tio tröjor, finfint när det finns en affär som är precis perfekt.
En av tre katter som bor hos Fia, Kaloha blev helt klart min favorit. Tycker synd om hennes öga bara </3
stranden var underbar och vi målade hjärtan i sanden.
vi är söta på stranden, min pose är konstig men who the hell cares
det fanns så mycket gott där, för gott.
vi var i harry potter-världen och det var skitballt
åsum
island of adventures, berg och dalbanan hulken var apnajs
och rock-it på Universal var skit, huvudet skakade sönder och jag kände mig sprängd
flumskum i flumbutik
once again, jag köpte ugglan och Elise köpte en sådan fast hund.
Jag orkar inte berätta allt, men jag har haft det bättre än bäst i alla fall! Mer bilder kommer säkert, tog över 400 stycken.. :]

shopaholic, sunaholic

[linne från Forever 21]
Hey dudes! Jag är tillbaka här på min lilla blogg efter två korta veckor i Usa. Två bra veckor? Nej, två bäst veckor!
Har solat, badat, druckit milkshake, fotat ödlor och ekorrar, vart på universal + island of adventure och shoppat, shoppat, shoppat! Jag har sett till att bli lite brun, kanske ni ser? Vet att vänstra bilden är mörkare och min färg är nog mer som på den högra. Är så attans jäkla trött, planet landade 6.45 och sen bar det av till skola... Jippiiiii. Men jag överlevde och väntar just nu på Camillusen och Elisen fisen. Ha det fint allahoppa!

H E J

Jag vet, har bloggat riktigt dåligt. Men har haft annat för mig, har massa prov och sånt. Trodde Sanna och Elise skulle komma hem idag, men icke sa nicke :( Men dom kommer hem imorgon i alla fall! Håller på att bli lite galen, längtar så mycket till imorgon! Vill bara att tiden ska gå fort så det blir torsdag, ja vet, knas.
Men det här blir nog mitt sista inlägg på denna fina blogg, eller kanske inte sista för livet, men ni fattar :)
Så ja, ha ett fint liv människor! Puss ♥

Uh... Skola...

Sista kvällen på lovet nu då! Känns faktiskt inte alls bra, fast det brukar det nog inte göra? Men det går nog fort och snart är det sommarlov, eller? :) Längtar i alla fall till onsdag för då kommer mina fina tjejer hem!

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, logga in på skype eller något sånt. Får se om jag bloggar något imorgon innan skolan. Annars får ni ha det kul imorgon ;)

Ge mig sommar!


A real friend is one who walks in, when the rest walks out

Det finns människor man aldrig vill lämna, sånna man vet att man aldrig kommer förlorar, sånna man vet man kan leva livet med. Veta att ett bråk aldrig skulle få den andra personen att försvinna. Ibland vet man bara att den här personen kommer vara den gamla tanten som kommer sitta bredvid mig på ålderdomshemmet.
Ja, så känns det med Sanna. Hon är den jag vill göra allt med, hon är den personen jag vill säga såhär till "Ta med dig ungarna och kom över på en fika." Hon är den jag vill kunna säga såhär till "Kommer du ihåg för 50 år sen? När vi var så unga och hade så kul." Så vill jag att det ska vara. Vi ska gå på promenader med våra gamla gubbar, resa runt i världen och massa andra saker. Jag vill aldrig förlora dig Sanna, för du är den roligaste människa jag känner.
Jag älskar dig mer än vad folk kan förstå ♥

Vet ni?

Det är nästan roligare att blogga på Sannas blogg :o Jag vet inte varför, bara lite härligare känsla.
Nu kommer Sofias familj snart, så jag kommer inte blogga mer idag. Ha det bra, puss!

Rubrik saknas

Hej där! Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra i alla fall! Har precis duschat, gjort hårinpackning, ansiktsmask osv. Idag har jag inget planerat förutom att jag ska vara duktig och städa mig rum. Sen på kvällen kommer Sofia och hennes familj hem till mig. Blir nog kul som vanligt, rolig familj den där familjen.
Ha de fint! :)

make up store's

DREAMLIKE:

FANTASY BLUSH:
två söta eyedust-kuggor som glittrar riktigt fint :D kommer från makeup-store!

Dresses


Fly with me

Hej! Jag bloggar igen? Duktig flicka! Nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker på livet, djupt vettni. Har inte så mycket att skriva förutom att jag saknar Sanna som in i snigelskalet.

Haha förlåt...

Okej nu känner jag mig riktigt dålig :$ har knappt gästbloggat något, förlåt Sanna... Jag skyller på att det är lov och att jag har annat att göra, låter väl bra?
Min vecka har varit riktigt rolig i alla fall. Kryssning, stan, tjejkväll och såklart massa godis och glass. Men kan tjocka i mig lite nu under lovet, men sen när Sanna kommer hem igen börjar vi träna på riktigt, så då blir det inget sånt! Önska mig lycka till...
Idag är det inte bara fredag den trettonde, utan Elise födelsedag också! O ja, Sanna har redan gjort ett inlägg om det, men jag är cool så jag gör också det. Nu ska jag nog kolla på Elsas värld och läsa lite andra bloggar, vi hörs senare!

idag är det ingen vanlig dag...

...FÖR IDAG ÄR DET ELISE FÖDELSEDAG!!!!
Idag fyller världens finaste år! Nu är du fjorton, fjortis :')

collardress

ganska jättefint och enkelt :]

billigt & bra

Egentligen vet jag inter riktigt vad jag tycker om Elfs smink.. men det här ovanför är i alla fall det jag har! I början så tyckte jag det var awesome och så, och visst är det; för det billiga priset. Men man får ju vad man betalar för ;) Men om du inte vill lägga en förmögenhet för smink och inte är ute efter världens bästa kvalitét så är Elf absolut perfekt!

centralskolan

för er som har lika (dålig) humor som jag, Camilla & Elise ↑ fast den sjätte(?) delen är roligast!

Hej finisar! Har inte bloggat så mycket, har gjort lite annat. Nu ska jag snart åka på kryssning med min familj så ni får klara er med Sannas tidsinställda inlägg någon dag nu, puss & hej!

för hallonälskare:

Världens enklaste smoothie-recept, och gott är det också! Mängden får man ta lite efter ögonmått och smak tycker jag. Den var god, men jag skulle vilja att den smakade lite mer så nästa gång ska jag nog ha i lite hallonjuice och banan :D

same..?


måste bara tipsa om a-Jays hörlurar (de högra). De är nästan på pricken som beats by dre (de vänstra) och antagligen lika bra(?). Grejen är bara att beats by dre kostar apmycket mer! Jag har a-jays two och de är jättebra, om man bortser från att mina gick sönder. Fast jag fick ett par nya på direkten!

Dagens inspiration


Glad påsk!

Hej hopp! Glad påsk fina människor! Bara jag som fick leta påskägg idag? :$ Haha tradition ju. Snart ska jag åka till min mormor och morfar för att äta påskmat och ha det lite mysigt. Så får se om jag kan göra ett inlägg sen, internet är inte det bästa hos dom. Ha det bra! ♥
Herrejesus vad vacker!

where i am:

HÄR ÄR JAG, skithärligt :') Boca Raton!
[inteminabilder]

Inspiration, sommar!


Gästbloggning

Tjena tjena! Som alla nog förstått så är bruden Sanna i USA och lever livet. Då fick jag den stora uppgiften att gästblogga, så nu kör vi! Hon har gjort några tisdinställda inlägg, men jag ska hjälpa till lite också. Okej, nog om det nu. Vem är jag? Jag är Camilla! Kort och bra ju? Haha nej, jag orkar inte skriva en roman om vad jag gör på fritiden och allt sånt, det kan ni läsa om på min blogg istället ----> camillaas.devote.se
Sanna är en av mina bästa vänner och jordens underbaraste människa, vilket alla som känner henne kan hålla med om. Jag och Sanna skriver inte på samma sett, sanna är sjukt mycket bättre bloggerska än vad jag är, bara så ni vet. Men ni får lova att inte sluta läsa hennes blogg, oki? Då kommer hon bli besviken på mig :$
Här är lilla jag, för er som vill veta hur jag ser ut. Puss och hej!


silent song / acid & everything

såna här låtar som är bra att tänka till.

superman powers

råkade komma in på någon hemsida av en ren slump, milq.se och kolla vilka coola muggar haha! En sån ska jag köpa någon gång i livet, fast antagligen inte. Men ändå, tuuuufft!

godmorgon failbarn...



haha ja ful bild, men godmorgon i alla fall! Idag vaknade jag av att jag krockade med mitt nattduksbords-hörn och fick jätteont i ögat :((( eller lite mer på ögonbrynet men ändå! Hur lyckas jag egentligen...?


just three days left

Den ligger där på golvet och väntar på att bli packad, men jag suger på att packa och har inte en aning om vad jag ska ha med mig :O vill ha med alla mina kläder för om jag t ex ska välja mellan två tröjor så blir det ju jättetaskigt mot den jag inte väljer! Fy farao... haha ne skoja, men det är faktiskt svårt. Men jag gör som vilken cooling som helst skulle gjort i den här situationen; väntar på mamma så att hon kan hjälpa! :D

flower power

Det är snöstorm ute och jag har köpt ny bikini. Jag tycker den var väldigt jag i alla fall och gillar den jätte jätte mycket! Den kommer från cubus :]

RSS 2.0