young, wild & free



mallorca!

Är hemma nu efter en underbar vecka, yeey! Kommer nog spamma min blogg med lite foton typ imorn :l bara så ni är förberedda ;) jag har haft det awesome, ätit awesome, shoppat awesome, badat awesome.. aa ni ser ↑
Första bilden är utsikten från vår balkong, tionde våningen. döcoolt 

maybe baby


snart lyfter jag!

nu sitter jag antagligen på flygplatsen, och vårt plan borde gå om ungefär en timme. Jag är inte särskilt flygrädd, men är ändå asrädd för att planet kanske går sönder :O när jag åkte till usa var jag för första gången väldigt nervös både när vi startade och landade, riktigt skumt! Jag tror att jag sett för många flygplans-kraschar på tv, media, media, media.. varför gör du oss så rädda för allt? 

varm choklad

Jag packade nästan allt på typ tjugo minuter O.o så den här dagen fick bli en sån där tråkig men chill dag, så jag gjorde varm choklad, satte på mig min mysiga tröja och satte mig och kolla på scrubs, WOOPWOOP

kjell ftw

 
 

pandakärlek

om inte enhörningar räknas som ett djur, så är pandor helt klart mitt favoritdjur. Dom är så klumpiga och puttinuttigulliga att man bara vill krama dom! Innan jag dör vill jag verkligen krama en panda, tänk vad underbart med all den där gosiga pälsen! villl ju bara äta upp dom för dom är så söta!!!
 
JAG VILL TA MED MIG DEN BABYN HEM NU NU NU JU, SÅ SÖT 

hejhejhejhejhejhejhej

men tjäääna, idag har jag en packa-dag för imorgon åker jag till le Mallorca, YEEEY. Jag saknar dom här två ↓
 

charmtroll

asså seriöööööst, har ni sett något sötare än dom här eller? GULLENUTTIGULLGULLPLUTTIGA VARELSER!!!!!

coola brallor - check √

idag så köpte jag ett par tokkonstiga byxor, men dom är såå sköna och sjukt coola right? ;) haha ok ganska fula 

dagens outfitta

Det här har jag på mig idag, fast jag ska byta nu hehehehe, Elin hade visst samma tröja :I Men jag orkar inte ta nya bilder så aaaaaaa... HEJDÅ, åker till Malin nu :):):):):):):) 

lite nyyyytt

Känner att jag nästan aldrig visar upp nya kläder här i bloggen, så här får ni se gårdagens och dagens inköp! :D köpte shortsen igår på Salt för 400:- nödvändigt med tanke på att jag äger lika många svarta shorts som det finns enhörningar i skogen - alltså 0. Och sen ett fint linne för 149:- och en jättemysig munkjacka för 75:- från H&M! 

yesterday

söta strumpbyxor + söt kjol

dagens underbara citat

I4c48c52b0cf62_700_large
 

inspiraion - unicorns!

 
Tumblr_m6uzlhkwgd1qc8ie2o1_500_large
G8oqgxyznnc_large
Tumblr_m6t0puhtj61qhg067o1_500_large
Tumblr_m3646t585z1qd0cjpo1_500_largeTumblr_m2dozpgird1rpt2juo1_500_largeTumblr_lvhm3myiz91r502zwo1_500_large
1403708822_5_y332_large
alltså FÖRLÅT, men min crush på enhörningar går liksom inte över hehehehehehehe

snuskig kompis

ehm... det här kan nog vara bland den konstigaste snigel jag skådat med mina egna ögon, alltså irl. Jag och Camilla var ute på fotopromenad och så ser vi den här apkonstiga snigel, hur konstigt!? väldigt! Är typ någon slags leopard-snigel ju, skitläskig! :O :'D 

YOLO


I'm sad and alone, and I need to be hold


egen kamera och glad flicka

Igår så firade jag min födelsedag i efterskott typ, och så fick jag en systemkamera! Helt jävla överlycklig är jag, äntligen en egen kamera ju! Så jag har testat den lite granna idag och den är underbaaar, en Canon eos600D :D

motorcykle

 
Heeej, jag och Elise är coola ja..! Det är jättejättefint väder men vi ska se på skräckfilm, haha knaaaas

a broken phone leaves a broken heart

som sagt är min mobil i tusen bitar, mitt hjärta också </3 men som tur var så funkar allting och det är bara glaset som är förstört, tur i oturen eller hur man brukar säga!

mörkblond ombre/dipdye

 
Använde en mörkblond färgbomb i mitt hår (färgnings-inpakning typ..) så nu har jag mellanblont hår, fast det skiftar i allt från grått, grönt, lila och gult :s gjorde även lite ombre, fast det syns inte alls mycket, ska färga igen snart! Vad tycker ni? :) 

unicorns and wolfs

Hittat underbara t-shirts på en hemsida, älskar såna här slags tröjor ju! Ska nog beställa hem någon eller några, i alla fall nån med enhörningen! :D dock känns det lite läskigt att beställa från hemsidan som handlar om typ trolldom(!?).. Men dom är cowla jö! 

nu is det over

Har varit en vecka på ssc, därav den dåliga bloggningen.. Har i alla fall haft så sjukt kul att det inte finns!! Träffat massa awesome kompisar som bor åt pipsvängen så jag är galet deprimerad just nu. Hela min mobil är sprucken också.. Det är inte så kul haha, fast jag skrattade när det hände!?
Har i alla fall gått upp runt 7 varje dag men alltså åhh fyfan vad härligt det har varit ändå!!
Vill tillbaks till alla nu, nu och NU. </3

RSS 2.0