filmys!

heeeej, Malin är här och det är myyys :') vi ska kolla på film nu, a walk to remember. Den är sorglig så vi kommer gråta en massa hihi :--)) onödigt inlägg men ville bara uppdatera lite snabbt eftersom att alla klagar på min bloggning :l jaja, puss hej 
 
bild på mig och Malle balle från i somras :))))))

Praaaaoo

Idag har jag praoat för första gången i mitt liv. Praoar på wayne's coffe i stinsen, så kom och fika! :D det var sjukt jäkla jättejobbigt men ändå ganska kul! Så imorgon blir det att åka dit igen för en heldags diskande osv.. :| nej men det ska bli kul! Ni får en random bild också, bara för att


you desired my attention but denied my affection

Jag tycker det är jättefint med en snygg bustier, en kjol och en stor mysig kofta. Ni måste ju hålla med? Superfint verkligen! Synd att jag inte äger nån bustier.. Och bara massa stora men stickiga koftor. :l 

ett sånt där jättetråkigt inlägg

hej dääääär! Idag var jag ledig och det enda jag har gjort idag är att kolla på awkward. Hade awkward maraton med Malin och Elin igår kväll/natt och idag :D hade inte sett på awkward nån gång innan och det var fäääätt braaa! I helgen har jag vart och shoppat lite också. Köpte ett par fodrade dr. martens men lämnade tillbaka dom idag hehe.. För mina fötter såg så gigantiska ut :O men har köpt en skinnjacka och en väska i alla fall, kan visa dom sen någon dag :) ska nog sova snart, för sova är skönt och jag älskar att sova. Sova är min älskling. 
 

dagens outfit lite sådär va

Hade öppet hus i skolan idag, skittråkigt såklart.. Men på måndag får man ledigt i alla fall! Just nu är Elise här och vi ska snart äta. Myskväll!

min hår-historia!

jag föddes som blond, sen så gjorde jag kaos med mitt hår i sexan och färgade svart. Sen dess har jag aldrig haft min naturliga färg igen.. loool, funny story. Men jag blekte det en massa hela vintern och våren och hade såhär ↓ (eller lite lite mörkare kanske för bilden är ljus). 
Sen så ville jag vara en rebellisk människa så jag dippade mina toppar lila, och äälskade det. Tyvärr gick det ur föör fort! 
Så när det här feina var borta så använde jag färginpackning för att göra det mindre platinablont. Då blev det sådääär ↓ bara lite kallare nyans typ.
Sen så baaaah fick jag cpryck och gjorde brunt för jag orkade inte färga min utväxt. Jag hade tydligen blivit mörkårig under de två åren jag inte haft min naturliga färg :') det blev lite smått missfärgat och grönt.. ↓
Så efter några veckor la jag i ytterligare en brun färg 
då blev det ungefär såhär, fast det här var när det gått ut lite. Inte så stor skillnad från det innan.. Och så har vi då den senaste, rööööött!
Fast färgen var dum och gav mig en allergisk reaktion. Och det var bara toning så det är lite urtvättat nu. Så borde färga igen om några veckor. Med en mörkare färg. woop, nu vet ni min hår-historia och oj vad det här inlägget inte riktigt blev lika kul som jag tänkt mig.. haha jaja :') 

oh i wish i was a punkrocker with flowers in my hair

Hellå där. Jag suger på att blogga, men jag pallar inte för det är endå inga som läser typ..haha, men bloggar lite nu i alla fall! :D förut var jag bättre på att blogga, hitta på inlägg och fixa dom och så. Men det var i sexan, sjuan när jag inte hade något liv. Nu är det så jäkla proppfullt med läxor och prov, alltså ni förstår inte hur sjukt mycket det är! Och så har jag feina kompisar som är najs att hänga med!
Idag var jag med Nils-Hans. Eller bäbisponnyn. Eller myran. Alltså Elin, det var mysigt och vi åt massa pizza som var massa gott och massa bra! 
 
Här får ni en gullig bild från förrförra veckan när vi hade grupparbete. Kände att den låten passade till också :') vi var miljövänner, eller det blev nog lite mer som hippies.. Det var kuul, missade tyvärr stora "debatten", alltså redovisningen för jag satt och skrev sex sidor långt prov. Bajs. Vi som var så bra ju!
Hippi Peace forever ♥ haha okej vi var nog inte seriösa, fast jo det kändes som blodigt allvar. 
 
Pris till dom som orkade läsa det här långa ointressanta inlägget, puuusss
 

ny header

Ny headero nu då, lite höstig och så! Lika simpel som alltid ;) haha. Håller mig ju alltid på samma "tema" sen nästan ett år tillbaka. Resten av min design är ju himla tråkig men jag orkar inte fixa nåt hehe :$ 
 
Igår skulle jag gått på bio men fick nåt konstigt allergi "anfall", det kliade på hela överkroppen och var blåsor och skit, sen när det kom upp i ansiktet så åkte jag till doktorn, haha så skumt! Men det var stört jobbigt, och tror tyvärr det kan bero på hårfärgen :( trist om jag kommer bli tvungen att gå omkring med oranget hår sen när färgen går ur! Blä. 

fall part 11

 
 
 
 
 
 
 
 
 

fall part 1





 
 
 

inte fake nu

Skulle ju inte vara konstigt om ni trodde jag redigerat den här bilden också ;) men icke sa nicke, det är äkta. Eller så äkta det kan bli när man färgar håret. Ganska nöjd, fast jag hade velat ha det mycket mörkare, alltså vinrött/mörkrött, men det blev klarrött. Men ska kötta färgbomb imorgon och se hur det blir! Kommentera gärna vad ni tycker, puuuss 
 

RSS 2.0