fuckk-dreams.tumblr.com

Jag har skaffat mig tumblr, har inte riktigt fattat allt ännu men har lyckats lägga upp bilder, fixa design osv.

Men följ mig så är du en ängel. Och så följer jag tillbaka såklart! Tänkte bara säga det. Så ja klicka er in på fuckk-dreams.tumblr.com !!


En annan del av Sverige

Hallå där. Jag är på besök i världens ände (eller nja men). Kolsva i alla fall. Jag har det fint för här finns tre underbara hundar som grymtar som små grisar ju. Mopsar är ju världens charmigaste hundar alltså.

Ena bilden är från i somras när vi var här och andra på mig och min nya mössa, som jag är lite småkär i okokok.


jag vill ha hår

Jag tänkte skriva "jag önskar man kunde köpa hår", men sen kom jag på att man faktiskt kan det.. haha :') men åh långt hår! Önskar att mitt hår får för sig att växa stört fort till sommaren, fast det tvivlar jag på... Nån gång runt påsk ska jag nog färga mitt hår blont igen. Längtar! Kommer dock inte vara sådär platinablont som förut ;) men kanske så blont som på nån av bilderna!
 
Nu kommer alla ba "sa ju att du skulle sakna ditt blonda hår!" men grejen är den att jag ville vara rödhårig, och det var jag ju. Fast hade inte så stort val när jag blev "brunett" eftersom jag är allergisk mot röd hårfärg :/ trivdes dock i ljusbrunt som jag hade förut! Gillar bara inte färgen jag har nu :( Tror jag trivs bäst i blont ändå, så det ska bli kul att vara blond snart igen! Ska bara överleva vintern först ;) 

cravings

Hittade tre fina klädesplagg på forever21, har fått lite crush på sammet och kom på att jag inte har ett enda plagg i sammet. Galet ju. Hittade även en bustier och ett snyggt linne, ska kolla i butikerna om jag hittar liknande kläder som på bilden. Känns onödigt att beställa ju :) jag gillar svart, svart är bra. 

och jag dog

Hemma och förkyld, uuuush. Fast vad förväntade jag mig egentligen nu när det är "vinter"?
Är ju alltid sjuk haha :( 
Har bara hostat en massa och kollat på tv idag. Kollade på project runway, var final av någon säsong. Och åh gud, en klänning som Emilio Sosa gjorde.. Jag dog lite. Jag menar, kolla bara!! ↓ Helt underbar ju!
 
 
 
 

smise

 
gårdagens smink bara för att.. :) Har färgat håret också, brunt skulle det bli men det blev typ bara lite mörkare nyans av mitt urtvättade röda :/ lite synd sådär att färgen inte fäste. Men jaja, lite bättre än innan i alla fall! Snart ska Malin hit (tror jag..lol) och sen drar vi på lite halloween partaj. Kan lägga upp bilder på oss sen, men har inte riktigt bestämt vad jag ska vara än. haha! 

RSS 2.0