the most beautiful pain is love

Köpte en himla finig blus igår, och så fick jag med matchande örhängen! Hur fint som helst ju! :) 

skinny love

Idag firades jag lite smått eftersom att jag inte kommer vara hemma när jag fyller år (tredje juli), jag fick bland annat en självutlösare som jag testat nu och den är sååå bra! Jätteskönt att slippa ställa in fokus och skit.. Idag kommer jag typ bara packa, och ha lite halv spa-dag, myyys! Men ha en bra dag! 

du kan va konstig

Nämen heeej, har inte bloggat på väldigt längre på grund av att jag gjort annat kul och okul.. Men här har ni mig och hur jag ser ut idag! 
 
 
 
 
 
 
Linne - Monki // shorts - ehm...// kofta - oldie // örhängen - bikbok // spetstopp - urban outfitters

blomkrans

 
 
 Idag vaknade jag lite innan tolv men gick inte upp ur sängen förrän halv tre, helt sjukt.. Låg och läste typ, är ju helt besatt av Fallen Ängel- böckerna!
 

sjung dig ung

 

glad midsommar!

Idag är det midsommarafton så jag & mina föräldrar ska åka till Sätra och ha lite picnick! Det kommer nog bli mysigt.. Har inte hunnit göra en krans en men tror jag gör det där. Tar med gamla analoga kameran för jag har lite fotoideér som jag tänkte fota idag! Vädret är ju underbart också, hääärligt! Glad midsommar på er! :) 
 

-

         
 
                                                  
 
här är mina favorit affärer/hemsidor, klicka på loggorna för att komma till hemsidorna! 
 
 

ny header!

Gjorde lite snabbt en ny header, ville ha något ljusare fast fortfarande i samma stil med tanke på att jag älskade min förra! Så dom är väldigt lika men samtidigt ganska olika. Jag gillar den jättemycket!
Men nu ut på promenad med Camilla! 


NYA ↑

GAMLA ↓

i wish i was a punkrocker with flowers in my hair

igår 

rosa muffins

Nämen hej hej! idag har varit en seg dag.. Men också en väldigt rosa dag! Så vad passar bättre då än att baka rosa muffins!? :D resultatet får ni se lite senare ikväll! 

so what?

tröja - chicwish.com // shorts - ginatricot
Hejsan! Idag är det jättesoligt ute och jag ska bege mig mot stranden med Lilly & Alex :D dom måste bara komma först, haha.. 
 
 
 
 

neeew

nu har mina kläder kommit! Allt var jättefint och det enda som var fel var att kjolen var lite för stor :/ men annars var allt superbra! :D och angående dålige update, jag har varit på Malins landställe med Erica, Alice & Elin och haft det awesome! Kunde inte blogga därifrån.. men lite bilder kommer kanske sen :D

skolavslutningen:


bilder tagna från Maria! Btw, jag är den i blå klänning, ser ut som att jag har peruk.. alltså VERKLIGEN.. fan, inte kul :'( men aja.. bilder på klassen och så! :D

blue like the sky

idag hade min skola äntligen skolavslutning! Det var skoj och alla var superfiniga!!! Själv hade jag på mig en klarblå klänning som jag köpte i Usa (forever21 för att vara mer exakt), och bruna klackskor :) hade matchande nagellack på tårna också, hehe :D också lockade jag håret, standard ju! Efter avslutningen vid typ elva så åkte jag med ett par brudar till centrum och köpte subway och fika, sen drog vi till badberget och hade det mysigt där i typ en halvtimme. Det var en bra förmiddag, fast jag har ingen aning om vad jag ska göra nu :O fast jo, packa..

analog c.

that's my hun, den är analog och gammal och fruktansvärt jättefin! Längtar efter att få resultatet av de bilder jag tagit, har ju hållt på med samma filmrulle i snart ett år.. Men om någon har någon sån där superidé på sånt som är fint att fota just analogt, TELL ME!

blommi blommi

Brännbolls-dagen var tråkig, och det var bara jag och Majken där typ.. Men annars har dagen vart OKKK, åkte in till stan vid halv två och kom hem för ungefär en halvtimme sen. Det var väl mysigt och så men jag hade inget shoppingsug.. så inget blidde det med hem idag! :--/
Blus - Bikbok // kjol - Urban outfitters // strumpbyxor - H&M // väska - gamaaal

morgonsjävel

två jätterandom bilder, skoj skoj!
Idag har jag "idrottsdag" som börjar klockan nio, vi ska bara spela brännboll.. Känns onödigt för vi slutar tolv men mor tvingar mig att gå :/ sen ska jag i alla fall in till stan, idag igen! Har en del presentkort kvar som måste handlas upp ju! Hihi, ha en bra dag! :---)

väldigt bra

vad gömmer sig i påsen? :--)

jo detta! :---D

idag var jag i stan med Lilly & Elin, det var tänkt att vi skulle gå runt i lite olika butiker men vi fastnade på urban outfitters i över en timme! Jag fyndade i alla fall en tjol och spetstopp på rean, awesome! Spetstoppen kostade bara 70:- och kjolen 265:- NAJS

yesterday was quite awesome

allt blev sjukt bra igår! 13 helt underbara brudar alltså.. PUSS PÅ ER, och tack för att ni gjorde min kväll ♥

fina färgiga ballonger
Lovisa, Alex & Erica ser lite småstörda ut :')
Söt Camilla med en Julia i bakgrunden
Haha Erica, SÅ HIMLA SÖT!!
knäpp jag som öppnar finiga presenter
Fina Johanna och agnes kropp i bakgrunden
Malin, Alice, Maria & Elise
image description
och några tjejer i poolen på kvällen! :)

i am glad cause i've got a beautiful friend


little foxy red

Linne - cubus / jeans - cheap monday / halsband - ginatricot

Förberedelser!

Fyller år om 24 dagar och idag ska det firas lite i förskott, så massa underbara tjejer kommer hit om några timmar! Kommer bli awesome ju, vi ska bada och ha musik på högsta, längtar tills ikväll! :D just nu blåser jag upp ballonger, planerar på att blåsa upp hela paketet, dvs. 100 ballonger.. Haha wish my lungs luck!


Dagens outfit!

Såhär såg jag ut idag. Vädret var underbart! :D

heh, jättefina mobilbilder...

 


Yesterday

Just nu sitter jag i skolan och har dåligt samvete över att jag inte bloggat.. Så här har ni gårdagens outfit!

 


stars

wiii, har gjort ett skittöntigt kollage :D men vad gör det, jag är ju töntig. Men i alla fall, jag har gjort skitsnygga naglar, dom ser rymdiga ut (även om det inte syns på bilderna). Så nu har jag stjärnhimlar på naglarna!

är kär igen

ska förhoppningsvis beställa lite kläder nu! ↑↑! Eller mamma ska.. födelsedagspresenter, wihooooo :D

monsterpowers

Jag är redan hemma, skönt! Men ändå inte, mådde nämligen sjukt illa så var tvungen att åka hem från skolan. Men det är bättre nu och jag har tagit massa egobilder i mina nya solisar som jag fyndade på Indiska för tio kronor. Bra köp! Ser ut som en cool liten fluga, asballt ju!

nature vs. colourful

godmorgon goingar! Idag har jag tema-dag och jag har inte gjort "läxan" riktigt. Vi skule nämligen planera och skissa vimplar av någon j#%&a anledningar, men jag tänkte bara rita massa färggladda trekanter eller aztec mönster så blir det nog fint! Typ som väskans (↑) mönster, svårt..
Om ni undrar vart något ovan kommer ifrån så får ni kommentera för jag orkar inte skriva i onödan..*lat*

svar på kommentar: design!

anonym om give me wings.:
kan du berätta hur du gjort dina headers? vilket photoshop-program du använder osv... 
kram
IP: 85.225.198.56
04 Juni, 17:00

Svar: Ja, självklart kan jag det! Kul att du undrar :D
den första jag gjorde till den här bloggen var denna ↑ fast den har ni kanske inte hunnit se för jag hade den bara ett kort tag i början. Men i alla fall, den är gjord i Photoshop Elements 8 :) det är bara ett "två-bildigt" kollaget med några olika filter och texter.


sen var det den här, och den gjorde fina Ella till mig. Också i Photoshop Elements 8! Själva formen runt bilden är gjord utav en så kallad "kakform" :)


och nu har jag den här! Kollaget är gjort på på gamla picnic, men det finns inte längre.. Men såna kollage kan man göra på www.picmonkey.com. jag redigerade bilderna i photoshop och där skrev jag även texten och gjorde noterna, vilket var sjukt jobbigt.. men det blev ju bra i alla fall!

Gillar mina två senaste designer jättemycket, och snart borde det ju vara dags för lite förändring, huh? Men jag har noll inspiration för hur den ska ut så jag är jätteöppen för förslag!!!

anonym, hoppas du fick svar på din fråga! Kram :D

blommigt ju

lite gula bilder men.. gult är ju fint det också!
Idag har det vart en chillpill dag i skolan. Vi har bara haft föreläsning om tobak & kollat på hip hip hora. Helt ok dag alltsåå. Så kom hem lite efter två och har ätit och väntar på mina kompisar. För jag har ju faktiskt kompisar. He. He.

all purplie

redigerade några bilder, tycker ni jag passar i lila hår? :D

uppochned

Två bilder från i torsdags, där ser ni hur bandanan blev!

Allt är lite upp&ner just nu, jag är lite chockad utav oväntade händelser förstår ni. Så jag kanske inte kommer ha bäst uppdatering på bloggen, eller vet inte.. jag får se hur det blir.  Snart ska jag krama min bästis också, för hon är stark ♥

mot grönis lundis♥

Hallo min lilla blogg! Nu är dagen som vi alla längtat efter här, dagen då Rebecca & Fiona ska ha konsert!!!!!! lite övertaggad :') även fast det är spöregn, lite halv storm och kallt ute så ska det bli skoj! :D Sitter hos Camilla atm och jag, Elise & Camilla ska väl bege oss mot staden om typ en halvtimme, timme. Så har det bra så ska jag ha det bäst! pozzz kåmpizar

RSS 2.0