Red Riding Hood



















Idag lekte jag rödluvan, som jag gör nästan varje dag och matchade det till spets och lite annat gulligt!


sneakpeak


Sitter och redigerar lite bilder som Elise tog på mig idag så de kommer upp snart!

Och ja, om muffinsen vi bakade...största bak-failandet i världshistorian, hehe


next: baka!


Elise är här och vi har varit ute och fotat lite och ska snart baka! Väntar bara på lite ingridenser som syster är och köper, sen blir det att göra chokladmuffins med glasyr och hallon, muuuums!


behind all of those rosty roofs


En bild från när jag var i Tallin för flera, flera år sedan. Jag gillade bilden så jag gjorde den lite sådär rosigt gammeldags!


flower power


Tagen av Elise och redigerad av moí


Maski Hallonen



en bild på det väldans fina mellanmålet jag åt.

Hann inte blogga så bra igår, inte på hela veckan faktiskt... och min statistik har sjunkit, blää


how to match the dress

#1: Korallfärgad Klänning - inlovewithfashion.com // rycksäck - Dannijo.com // skor - gravitypope.com // ögonskugga - nordstrom.com

#2: Blå klänning - inlovewithfashion.com // clutch - my-wardrobe.com // skor - miumiu.com // ögonskugga - nordstrom.com

Lite fint såhär när det (kanske) snart är vår!


today













Bilder från idag. Lite sådär halvt charmiga va? :D

Var med Camilla och Julia idag! Gjorde nog inte något speciellt.. fast jag och Camilla fick för oss att spela in en film...
oherremingudinna, vill inte ens säga hur resultatet blev, ni kommer säkert få se det någon gång i framtiden! Eller inte..



Jag har ett tjockt inre






Tjooockis. Här kommer mitt första "bekännande" här i bloggen:

Jag äter hej dundrans mycket! alltså... om vi säger såhär, efter ett halvt paket daimglass åt jag en stund senare ungefär två, tre portioner pyttipanna. Och sedan bullar. Och en festis.
men det är inte allt...har precis druckit en stor smoothie också :$ men det är väl mest nyttigt? Haha, jag är tjockare än tjockast på insidan men konstigt nog väldigt smal. Fast inte värst vältränad.. hehe


friday night


Marika

Maja och en Alexandra i bakgrunden..

Lilly the birthday kid och Marika igen!

Marika. Igen! Hihi, men hon blir liksom så fin på bild..

Lolli pussar Ella

Viggo i halv ofokus

Lilly & Alex, underbara!

Ehe

Jennifer!

Alexandra big-smilar

Jag..

Pricken ♥



fin Marika och peddig jag

 de tror att de är coola men alla vet vi sanningen bakom det.  
  

Här är då bilderna från i fredags kväll! Hade det görmysigt och så när vi firade Lilly! Njut av de fina kvinnoslapelserna. Om ni vill!

UPDATE: haha, såg att jag råkat skriva kvinnoslapelserna, dog lite... Kvinnoskapelserna ska det ju vara men jag låter det stå bara för att var ett väldigt sladdrig, underbart, magnifikt & konstigt ord!


pinsamheten som uppstår när läraren kommer på en med att ta egobilder..






I'm sexy and I know it.




Här är vi sexiga och så på So-lektionen. Vi har egna datorer(!) Mihi, kan inte jobba för jag glömde min skåpnyckel, bra jobbat Sanna!!


And it was all because of me

Hej hopp, hann aldrig uppdatera idag.. :( fast jo, men jag kunde inte för min dator går ju inte att använda. Men idag så har jag i alla fall haft det skoj med Camilla på dagen och tillbringat kvällen hos Elise! Och nu ska jag äntligen sova för jag är trött som en val .__________.

Har faktiskt en hel del att blogga om men allt bara skiter sig...! Men här får ni två bilder från dagen. Och bet ni vad? Det har äntligen kommit snö!!!

 
Instagram shots, jag heter dreaamcaatcher (eller så kan du söka på Sanna S) @ instagram, följa meeej?


sladdjäveln är sönder...

åh, attans bananer, vet ni vad som har hänt? Min laddningsladd till min dator har gått sönder! och min dator är urladdad...kommer kanske ta flera veckor innan jag får en ny sladd.. så det är ungefär som att min dator har gått sönder. pallar inteeeee, nu kommer uppdateringen säkert inte bli den bästa och jag som skulle lägga ut tusen bilder från igår och allt!

Men, nu ska jag inte deppa över det! Ska istället försöka sova snart så att jag blir pigger och glader tills imorgon! Så sov så gott alla små aliens!



Lägger upp en härlig bild från igår! hinner inte lägga upp fler..


Svar:



Svar: Haha, den kommer från The body shop, som jag skrev :) märkte även att färgen är lite mörkare på än vad den ser ut att vara, bara så du vet. Och tusen miljoner tack! ♥


-


Mot Lilly

 
hey dudes! Alldeles strac åker jag till Lilly för partej parteij, ska bli kuuuuuuuuuul. Men blir nog ingen mer uppdatering så ja.. men ni har ju lite att läsa :)


perfa kombo!

typ den mest oslagbara kombon i värlshistorian. Rött + nude/natur-färgat = ♥
Ett basplagg i en skrikig röd färg tillsammans med beiga och bruna accesoar och andra kläder är perfekt, toppa det med lite guld och det blir ännu, ännu finare!

en melodi, en melodisk magi



Det är vid de där svarta och vita små tryckbara, rektangulära tangenterna som det skapas magi.
Den sortens magi som man bara känner om man spelar.
Trycker, lyssnar, trycker, lyssnar, avvaktar, spelar, lyssnar
Och det som bildas är precis som just melodisk magi. 
Det kan man också känna om man lyssnar. 
Inte om man hör, bara när man lyssnar riktigt noga. 
Det där så kallade pianot är nog min bästa vän. 
Det känner nog hur alla mina känslor åker från hjärtat eller hjärnan,
färdas med blodet ut i fingertopparna. 
hamnar där när jag vant trycker ner mitt finger på en vit, sedan en vit igen och sedan en svart tangent.
En melodi, en melodisk magi.


mineral foundation á la The body shop





Blev gladare än gladast när mamma kom hem med den här fina lilla saken till mig! Saken, även kallad Mineralfoundation, gillar jag mucho mucho. Just denna kommer från The body shop och är köpt för ynka 75:- (ordinarie pris: 320:-)
Just min färg (som på bilden, dock ljusare i verkligheten) heter 00 tror jag. Den ljusaste? Ingen aning men den ska nog bli alldeles utmärkt åt mig!

Ska vänta med att testa den "helt" tills jag köpt face-primer och face-mist.

Och om den är bra? That remains to see.


New in - lazed with black details



 

Nytt spetslinne med kragar samt knappar och sömmar i spets. Blev helt kär när jag såg det på H&Ms Devided och det blev mitt för 199 riksdaler!


Look of today -



 

Transparant linne ~ urban outfitters / svarta jeans - salt / Kofta - vintage / örhängen - ur&penn


drömmen om vår

Jag kanske är alldeles galen som drömmer mig bort till vår redan nu!? Det är Januari nu och jag vill ha april, maj och en härlig vårsol samt att kunna säga "snart är det sommar!". Men så blir det inte på ett tag..
så jag inspirerar mig själv lite om hur jag ska se ut i vår. Jag tror nog jag ska köpa en hel del pastell-färgat, för jag äger nog ingenting sådant... och det är ju så fint till våren!
Ska försöka lägga det på hjärnan så att jag kan införskaffa lite pastell-färgat på min USA-resa!

keybone #3


keybone #2



keybone #1

build animated gif


behind that smile...



Tänkte att ni kanske glömt bort hur jag ser ut(haha eller inte..) så här har ni en bild på mig tagen för några veckor sedan som föresten fick bli min nya profilbild också.. skoj skoj


wishlist from e.l.f

Vill ha allt från bilden ovan! Typ dör för att jag saknar några primers samt face mist i min smink-låda... så jag ska klicka hem det allra nödvändigaste snart, hihi! Så taggad, nä men ni fattar....
  • Mineral eyeshadow mineral ögonskugga i en halvmörk lila/brun färg som jag tror är jättefin!
  • Studio Flawless Foundation vill testa på någon lätt foundation utöver min mineral-foundation från E.l.f
  • Faceprimer som man har under (mineral)foundation och puder
  • Face mist detta sprutar man på efter man tagit på allt smink, dels för klarare, finare färg och för att sminket ska hålla sig på plats hela dagen!
  • Concealer + highlighter det är väl mest highlightern som jag är ute efter, kan man ta på ställen som precis under ögonbrynen, på kindbenen osv.
  • Eyelid primer ögonskugge primer för att ögonskugga ska sitta all day long
  • All over cover stick kan man ha lite var som helst, täckande och skimrande
  • Lip primer (glömde lägga till på bilden men..) ja, som med alla primers, för att läppstiften ska hålla sig en aning längre på läpparna, mitt försvinner typ så fort jag dricker eller äter...

Och för er som inte vet eller förstått vad en Primer är så kan jag berätta att det är en hudfärgad kräm som man tar på sig antingen innan foundation, läppstift eller ögonskugga för att det helt enkelt ska sitta bättre. Som ett foundation-lim eller vad man ska kalla det, fast det inte är kletigt utan snarare motsatsen.


hello people

Idag var jag i skolan, är inte magsjuk tack och lov. Helt okej dag bara så galet seg....
Haha, men just nu ligger jag i alla fall i sängen och lyssnar på Coldplay samt ska börja plugga. Åh, hata läxor :(

Girl-hair-homework-owl-red-favim.com-264032_large
Tagen från we♥it på grund av bildbrist...


mix and match: colors

Själv tycker jag att det är otroligt svårt att matcha färger med varandra, men här fick jag ihop en look som jag tycker funkar alldeles jättebra!
De mest färgstarka färger jag kan komma på som faktiskt matchar varandra är mörkt mossgrön, lysande lila och en halvmörk röd färg. Sedan kan man lägga till lite guld, glitter och en finfin clutch så har man den perfekta outfiten!

time goes by...

















Åh, sommar ♥

Jag har suttit och redigerat bilderna ovan, tisfördriv med andra ord! Bilderna är från i somras tagna med Canon EOS 60D... jag saknar att fota, men det skulle inte bli vackra bilder om jag fotade nu, bara gråa och slaskiga...ogilla "halv"-vinter. Tycker det ska var megamycket snö eller ingen alls.


sjuk och we♥it

Hejsan hoppsan! Idag stannade jag hemma med illamående, magont och ett hopp om att det inte är magsjuka jag har fått. För övrigt så känns det som att det här kommer bli en riktig tråk-dag, attans bananer att det inte är snö... kunde ju fotat lite smått annars, men icke sa nicke!

jag har nästan inga bilder att dela med mig av, tråkigt nog. Men jag måste ändå lite stolt visa upp min bild med 111 ♥:s på WHI! Haha, okej inte så mycket men ändå! En liten bild på mig blev inspiration till många andra, kanske känns lite sådär stort ändå.



min we♥it sida hittas HÄR och får mer än gärna följas och hjärtas!  
 


tackar och bugar

Måste erkänna att jag faktiskt blir vääädans glad för såna här kommentar! Tackar så jätte, jätte mycket anonym! ♥

veckans bästa blogg!



http://dagarmeder.blogg.se

Den här bloggen handlar om Ida, en tjugoettårig mamma! Tycker den är otroligt läsvärd, dels på grund av de underbara bilder på hennes dotter, och en massa annat. Dessutom delar hon med sig av inrednings-tips och massor av inspiration, en himla mysig blogg med andra ord! så klicka HÄR eller på någon av bilderna! :)

de andra bloggarna som vann finner ni i inlägget nedanför! ↓

veckans blogg - avslutad!

Hejhopp! Nu har det gått si sådär en vecka sen jag startade min "veckans blogg" och då är det väl dags att avluta den nu? japp! klicka på bilderna för att komma till vinnarna
Vinnarna:

klicka, klicka, klicka för att se om det var du!
*klick* ↑ och *klick* ↓
Det var de tre vinnarna!  GRATTIS TILL ER SOM VANN! hoppas ni får lite fler besökare, haha...
Snart kommer ett inlägg upp med den allra bästa bloggen av de ovanstående!

- my favourite accessory -



Mina favoritsmycken just nu! Är kär i mitt halsbandsur från Urban Outfitters, det fyndade jag på rean i början av sommaren för hundra riksdaler! Örhängena fick jag i julklapp av Elise, så fina! Och det bra är att båda smyckena passar till varandra. Fint gånger två alltså!


how to match black:


Some kinda look of today except the jeans




hej dudes!
 Idag hade jag på mig min nya mysiga tröja från H&M! Står ju "Ramones" på den vilket är ett band från typ.. 70-talet? Visste inte vilka de var när jag köpte tröjan, utan köpte den för att den var snyggig.

Men... var lite nyfiken på hur de lät och så vidare så jag sökte på spotify, det var inte riktigt min smak. Dock gillar jag sån gammal musik, fast inte just det här bandet. Fast de var inte dåliga i alla fall så jag slipper skämmas över min tröja, haha... ↓


look of today - dots.

 







//tröja - H&M // byxor - ginatricot // halsband - www.smyckenby.se // kofta - oldie från ginatricot //

  Idag inveg jag både nya tröjan och ett par nya byxor! Inveg de på ännu en shoppingrunda, hehe.. var alltså i Kista galleria idag och köpte ett linne i form av spets, knappar och krage. Även en mysig tröja och body scrub fick följa med mig hem! Ni får se det någon gång i framtiden om jag inte fotar det nu...eller snart eller sen.

T J I N G E L I N G !


inspirationskollage - mode


Åh, finelifinfint!

Tips på "kollage-sida" - www.polyvore.com


á la muzic.

Det här med musik, ni har nog ingen aning om vad jag lyssnar på. Tänkte därför tipsa om mina absoluta favorit artister och band som spelas om och om igen på min spotifylista!


URBAN CONE

Ge mig en anledning att inte älska de? Går inte! Ett svenskt pojkband som spelar så underbart härlig och bra musik! Lite halv skum text i vissa låtar, musik som gör en glad, och allmänt fina trudelutter. sammanfattningsvis: min första boy-band-crush

FLORENCE + THE MACHINE

Så braaaa.
REGINA SPEKTOR

Idol och någon slags förebild för mig. Sjunger som en gud, vågar vara sig själv och jagvetintevadhonärbarasåbra!

LISA MITCHELL

Behöver jag ens skriva något? Henned röst liksom borrar in sig i själen på mig. Lyssnar på varenda ord som hennes makalösa röst sjunger. Min absoluta favorit låt av alla just nu, och en sak till: ge mig hennes röst!!
lyssnar på många fler, men det här är de jag kan komma på som tar allra störst plats i mitt musik-hjärta!

www.polyvore.com - gör outfitkollage superenkelt!

♥ Kärlek ♥
Haha, vad töntig jag är.. men jag har nog lättare att bli kär i kläder än i personer. Alltså inte bokstavligen kär i kläderna men jag älskar kläder! Kalla mig shopaholic, jag vet...men glädjen som uppstår när man provat något som sitter perfekt, stoppar kortet i lilla kort-läsaren, blippar in koden och sedan får man det lilla vackra plagget i en påse är oslagbar. Påsen som då innehåller något som helt plötsligt är ens eget! Åh, den känslan kan jag leva på längeeee..


Tänkte även passa på att tipsa er om en wunderbar sida där man kan göra snygga outfit/mode - kollage som ovan! Jo, www.polyvore.com, en magnifik sida! Där har jag gjort det här ↑ och det här:
Det som är så himla bra är att man kan skapa något med vilken stil som helst. Jag gillar att ha det lite indie, naturinspirerat, gammeldags men ändå snyggt! Men man kan få till snygga kollage med vanligare kläder, scene kläder, osv osv... ja ni fattar nog! Ännu ett + är att det står på hemsidan vart alla kläder kommer ifrån, om man jättegärna vill ha något.
!OBS! bli medlem eller sign:a in genom facebook, annars går det nog inte att spara kollaget.

On the bus.

Just nu sitter vi på bussen, trötta men glada! Har fått med mig jeans och tröjan på bilden hem! :)

 


redigerat -



  


~ bilder från jullovet ~

Ikväll hade jag en mys-kväll, badade, tog ansiktsmask och hade en liten egokväll kan man säga. Hade helst velat sätta på en film efteråt, för det skulle ha fått mysfaktorn på topp, men jag hamnade framför datorn istället.

Förresten, hände det er några "olyckor" eller så idag (igår får man väl säga nu..)?
Själv så försov jag mig men kom i tid och råkade ha sönder armbandet jag gjorde härom kvällen.
Pärlorna hamnade i hela korridoren, typ

Men nu ska jag faktiskt sova, är himlans trött såhär på fredagen faktiskt, hehe, partymänniska? Nja...

♥ nighty ♥


teaspoon, cookies and a cup of tea





Idag kom jag hem runt halv fyra och satte mig med kakor & en kopp te i väntan på fina vänner! Nu har vi kollat på lite film och haft det treeevlans! 


tips på Iphone-skal tävling.

Hello people. Tänkte tipsa om en tävling som jag själv är med i! Den finns på Dajanas blogg och ÄVEN på Angelicas blogg!! I tävlingen ska man välja det Iphone-skal man vill ha från www.iPhoneskal.se och www.iphonetillbehör.eu  , och jag vill ha en rosa bumper ↓!
Behvös verkligen (!!!), haha.. men jag tappar min mobil hela tiden och tycker inte det är "bekvämt" med stort bökigt skal, så därför skulle en bumper sitta lite mer än perfekt just nu!

Bumper for iphone 4 (PINK)
Angelicas tävling - LÄNK
Darjanas tävling - LÄNK

Inspirationskollage - mode


Snyggt, huh? Skulle inte sitta sådär heelt fel med allt från bilden, dock skulle jag kunna göra en snarlik outfit av de kläder jag har.. haha, kanske att jag gör det någon gång också! :]


Closeshot.


Närbild tagen för några timmar sen

Vet ni vad jag har gjort för dumt idag? Klippt av mitt hår.. okej inte allt, men jag var tvungen att klippa mig för det hade jag inte gjort på minst ett halvår, hehe. Och som med alla frisörer; Hon visade med fingrarna att hon skulle klippa ungefär en centimeter - okej sa jag.
Efteråt så sa hon att hon tog två cemtimeter (vilket var helt okej & behövdes)
Och nu känns det som att det är sjukt mycket kortare.. jaja, jag får väl hälla på ricinolja!


Look of today - stones and wolfs.







Hello little sunshinenes!

Så som ovan har jag sett ut idag, hade på mig mitt nya hemmagjorda armband som jag dessutom placerade min skåpnyckel på (mycket smart, ohja). Tröjan är från Ginatricot, shortsen gamla och halsbandsklockan från Urban outfitters.

♥ Ha en kämpebra kväll


Dagens instagram.

dreaamcaatcher @ instagram


Hemmagjort armband.


Design

Yo, Ella här. Jag håller just nu på med Sannas design, så det kan se lite cepe ut. Hejdå.


Look of today - knitted.


/ Stickade - H&M // Halsbandsklocka - Urban outfitters // Örhängen - Ur&penn /

hehe, kollaget blev inte så vackert, men det får ni leva med! Till det - svarta jeans från Salt, sockor och vinterskor!

Outfit på G.

Snart kommer en liten outfit...kolla in snart! :)


Hej lilla dag.


Fast i skolan, en liten fånge är jag. Men nu har jag äntligen träffat min Lilly igen,
That's goodwill shit.


VECKANS BLOGG.

Jag har i princip aldrig tävlingar, så nu tänkte jag köra igång en liten veckans blogg!

Kommer inte vara helt som vanligt utan tre bloggar kommer vinna.

snyggast design!
♥ mest intressanta innehåll!
♥ mest speciella bloggen!

Snyggast design - en fin design på bloggen ger ett bättre intryck av hur bloggen är! Designen är ju trots allt det allra första besökaren ser. Så därför finns det med som en "kategori" i tävlingen.

Mest intressanta innehållet - det viktigaste är kanske inte yttret, utan själva insidan på bloggen, innehållet! Den som skriver bra och mest intressant lär helt klart vinna den här!

Mest speciella bloggen - en blogg som helt enkelt inte är som alla andras, kanske just något som får den att sticka ut lite från bloggen. Det kan vara designen, innehållet, historian bakom bloggaren eller bloggerskan som uppmärksammas i den här lilla "kategorin"

så här gör du:

♥ Skriv en kommentar i form av "jag är med" eller liknande är det enda måstet!

Extra lotter (för extra chans att vinna):

♥ Följ mig på bloglovin, det gör ni här
♥ Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar min blogg + det här inlägget.

Säg vad av ovanstående ni gör så blir jag glader! 

Det här vinner du:
Den allra bästa bloggen av tre får ett helt eget inlägg där jag berättar om er blogg och så, med länk förstås. Kanske att jag länkar er i menyn om jag kommer på hur man gör, haha..
De andra två länkas i ett inlägg (med bild!).

Lycka till!

 




There´s a party in the USA.


Shorts - ginatricot
Åh, ge mig! I somras när det var riktigt jäkla populärt med sådana här shorts så var jag inget direkt stor fan av det.. men nu, alltså jag tycker de är så fina! Jag ska söka igenom varenda ginatricot butik tills jag hittar de!

nio dagar in på det nya året.

pang och smällar och ett helt nytt år. Efter nio dagar har det börjat kännas ganska bra med 2012 ändå! För er som inte vet så ska jag till U.s.a i April med världens finaste vän och hennes familj, så jag tycker det här året ska bli ganska helt okej! Jag har bara två små nyårslöften..
• Träna mer (vilket jag nästan inte alls gör..)
• Och ha riktigt kul, vara spontan och ja, ha det bäst helt enkelt.

Ush...

Nu har jag och mina fina vänner kollat på världens äckligaste film. Har ont i hela magen och är nästan skakig.. se aldrig The human centipede, jag varnar er!

Ricinolja

Nu kan man säga att jag har påbörjat mitt "experiment" om ricinoljan. Ricinoljan är en naturlig produkt som egentligen är tarmupplösande, dock är det inte det jag använder det till. Utan jag har i det här i mitt hår i hopp om att det ska växa några centimeter mer än det brukar göra.

Det jag har gjort:
Jag tog i oljan i håret. Hällde lite i handen och på fingertopparna och gnuggade och "drog" in i håret, genom hårbotten. Gjorde så upprepade gånger för att täcka hela hårbotten. Sedan hade jag i det i ca 40 minuter, tvättade ur det och duschade håret med schampo och balsam som vanligt. Jag har ärligt talat ingen aning om jag har gjort rätt.. men det återstår att se, haha!

Jag ska göra såhär 2-3 gånger i veckan och uppdatera om hur håret känns och blir. Kanske varannan - var fjärde dag. Ifall det blir fett efter jag duschar osv. Har även tagit några före-bilder för att kunna jämföra om 2-3 veckor, spännande va?

Oljan kommer från Ricinträd (Ricinus communis), den innehåller...

Stearinsyra
Ricinol, d.v.s. ricinolsyra och ricinicolsyra
Omega 9
Oljesyra
Omega 6
Linolsyra
Glycerin
Oförtvålbara ämnen (vax, fria fettsyror, E-vitamin,
steroler, skvalen)
Steroler (avenasterol, brassicasterol, campesterol, ergosterol, stigmasterol, sitosterol,
kolesterol)



Ärligt talat så har jag 0 koll på vad det där är för ämnen (är för lat för att googla ingredienserna så det får ni göra själva om ni vill). Men som ni ser så innehåller den mest oljor, vitaminer & syror (naturliga syror) och vad jag hört så ska det bara vara naturliga ämnen och inget skadande!
Dock om man har färgat hår (har jag läst) att färgen kan dras ut en aning snabbare. Det kan säkert varieras från person till person hur det är, och jag har inte alls hunnit känna av hur det är och hur det blir. Det är därför det kommer uppdateras om vad som händer (om jag nu märker något..)

När man har oljan i håret så blir det väldigt, väldigt fett! Så om ni tänkte gå till skolan eller jobbet med ricinolja i håret så borde ni nog börja tänka om.. man måste alltså tvätta ur det om man inte vill se fullständigt blöt ut i håret. Som ni kanske ser lite på bilden där nedanför till höger så är det väldigt fett.

Ricinoljan hittar ni på APOTEK, eller i hälsoaffärer. Vad ni har för sorts ricinolja (t.ex på min står det ricinolja APL) spelar absolut ingen roll. Alla innehåller i prinsip exakt samma sak. En burk, dvs. 60 ml kostar 40.50:- på apoteket där jag köpte min. Tror inte att priserna varierar särskilt mycket från ställe till ställe.


Bilden till vänster är så mitt hår ser ut just nu, längden och färgen, utan ricinoljan i. Och bilden till höger är tagen med ricinolja i håret.

Som jag sagt ett antal gånger så kommer jag uppdatera några gånger i veckan om det här! Men jag kommer självklart uppdatera som vanligt också. Och ja, jag har fläckigt hår och en lång utväxt men detta ska fixas när mitt hår (förhoppningsvis) växt!



UPDATE: jag gjorde något så dumt som att klippa av mig typ två centimeter och nu är jag sådär opepp på att försöka få mitt hår fint.. om kanske en månad ska jag börja med Ricinolja, på riktigt!


Låt det ske ett mirakel som får dig vänta och komma tillbaka till mig..

Hello, just nu ligger jag nerbäddad i sängen och försöker sova.. Men det är svårt när man gått och lagt sig någon gång runt halv två, hehe.

Men såna här sömnlösa tillfällen ger tid till att fundera, och det är precis det jag gör.


pappa-skjorta goes magtröja!

Pappa slängde en hög med hans gamla kläder på golvet framför mig. Jag fastnade för den här skjortan, knöt den och gjorde om den till magtröja så att den inte hänger till knäna på mig. Gillar den galet mycket! Ska ha på mig den imorn, matchar med mina chinos-liknande beiga byxor, tror det blir fint!
Även en stor jacka i en konstig blandning av mocka, tyg & stickat tyckte jag var fin. Kanske inte så fin i många andras ögon men den var minst sagt speciell.. haha! Kanske ni får se någon gång i framtiden!

oldie.

jag gillar när det ser så där gammeldags ut, tycker det är allra, allra finaste "effekten" på fotografier! Kände mig duktig när jag hittade de rätta lagren  i photshop för att göra att det ser naturligt gammeldags ut, och inte så tillgjort. Fast så länge man inte tar bilderna med en analog kamera och framkallar de så blir de inte helt naturliga.

På tal om analogt, om elva bilder och lite snö så kan jag framkalla bilderna från i somras som jag tog med min analoga kamera!

nytt år, ny start, ny blogg!

Hej & välkommen till min (just nu) inte så vackra blogg! Jag sitter med photoshop uppe och är snart klar med header, som jag snart ska lägga in! Jag har bloggat här på blogg.se förut och har bloggat ungefär ett år fram och tillbaka på olika bloggar. Bloggen jag har nu heter www.rodalappar.devote.se, men jag bestämde mig för att sluta blogga på devote! Några andra bloggar jag haft: www.foreverytear.blogg.se och www.sannalouise.devote.se

Men, förhoppningsvis stannar jag här lite längre än bara några månader. Berättar med om vem jag är och så när jag är klar med design! Titta gärna in snart igen!


Jag ↑


RSS 2.0