happiness all over the world

Bilde från dagen som spenderats med coolingarna Camilla & Elise!
Vart lycklig i hela kroppen idag, vädret liksom fyller mig med glädje! Jag menar, det var ju mer än ett år sedan man kunde ligga ute och sola i shorts och bikini, och det kunde man idag :DD åh, dog.
Och så har pappa köpt en ny gitarr till mig så det plussar på min lycka! :')

white

Jag idag. Tröjan är från Monki! Idag var jag i staden, skulle gjort en tygkasse men jag och Lilly tyckte det blev pinsamt att gå in där (som töntarna vi är). Hehe, köpte ingenting men hade det väldigt mysigt och tog även lite foton med gamla kameran!

glasses

Våren är ju typ här och snart bär det av mot Usa så det kändes nödvändigt att inföskaffa mig ett par shnygga solglasögon! Från Lindex för 59 :)

glow

Jag idag med tröja från Beyond Retro.
Hellu, idag har jag inte gjort mycket mer än att fixa mig och fotat lite. Men om någon timme kommer mamma och så ska vi åka och köpa en finfin byrå på myrorna! :D

lace dreams

Bara för att jag vill ha sommar och klä mig i spetsklänningar och fina platåskor.

framtidsplaner

Jag ska göra om mitt rum inom kort, eller måla väggen i alla fall. Så jag fixade en bild och resultatet blev det här, min plan:
Jag ska
• måla den lila väggen vit
• måla ett  svart träd på den vita väggen
• måla fåglar bredvid det svarta trädet
• skriva något fint under de målade fåglarna
Och så ska jag köpa en byrå på myrorna. Sen är det klart och mitt rum blir bäst.

mina låtar - floral bed & let me be me

Jag har spelat in låten floral bed och det gick skit. Refrängerna låter sfdrgöghljgfnsjrgub men jaja, ingen kommer väl mobba mig bara för att jag inte sjunger så bra..? och så lägger jag upp en låt som jag spelade in för en månad sen (fast den är inte riktigt klar...)

Orkar inte skriva texten.. ni ihör nog själva :)

vill ni höra en av mina låtar?

Gjort en hel del nya låtar så varför inte visa någon i bloggen? Men det gör jag inte om ingen vill, men om ni vill så får ni kommentera!

tankar, längtan, ilska och svartvita fina fotografier

Nio inspirationsbilder i svartvitt. De flesta är från i höstas men några nyare också.



Nu har jag den där känslan igen som jag hade hela tiden förut. Vill göra något, någon omväxling. Det behöver inte vara något stort, bara någon som liksom bryter av mot vardagen. Färga håret. Åh, önskar jag passade i någon sån där cool färg. Eller göra något annat. Men jag kan inte, vågar inte, vill, vågar, får inte. Vill flyga. Fast det är nog ganska svårt med tanke på att jag inte har några vingar, de har ramlat av.

Men jag ska överleva helgen och sen ska jag göra tygkassar, prata med fina vänner och kanske ha det väldans, himlans roligt.

ibland måste man ha det tråkigt för att kunna uppskatta det roliga.

Idag har jag gått i skolan, slutat skolan, lyssnat på florence + the machine på vägen hem för att sedan sätta mig i soffan och sippa te och äta bulle med florsocker på, och så halvkollat på en film, sett på OC, kollat fina bloggar, blivit trött och satt mig för att blogga. Nu.




failed sky

haha, åh vad failat :') hatar att jag inte har photoshop CS5, jag kan inte ladda ned några fina borstar alls! Inte kul... jaja, ska inte deppa nu. Ska däremot gå och göra mig i ordning, hatar att vara trött på mornarna så jag kan lika gärna gå och lägga mig tidigt! Älskar att sova, hihi puss ohej!

nya shorts

Nya shortsisar! Såg de på en blogg och då kikade jag in på Lindex barnavdelning (hehe) och hittade de här små söta jeansshortsen. Små var de också, men moder min ska kolla efter storleken större. Men det funkar liksom ändå. I likey them!

inspiration

image descriptionimage description
Lite bilder från idag, dock är det inte så jag sett ut men aja! Hatten testade jag för att fundera på om den skulle få följa med till Usa eller forsätta pryda min vägg här hemma.
Och shortsen kom Lina hem med och sa att vi kunde dela, hoppade av glädje i mitt hjärta, looove them.
Och så en liten drömfångare för att påminna er om världens mest meningsfulla mening (och symbol!): om du har drömmar, fånga de. Och lev de!!


detaljer och sådant där

Örhängen - JC
Blus - H&M
Tjocktröja - Monki
Jeans - Ginatricot
Strumpor - Happy socks

Utstyrsel of the day, eller snarare detaljer.
Idag har jag gått i skolan (nähää?) och sedan åkte jag in till stora staden för att sjunga i kör och efter det så har jag stickat. Haha, vilket liv.. :(

små, små glasögon och en ring med klockslag











Idag gjorde jag nog årets fynd! Flera fynd till och med. På JC hade de nittio procent på en del smycken och då köpte jag det ovan. 4-6 kronor styck. 21 riksdaler för tre ringar och några örhängen är helt okej för mig!


cupcakes

















Det här ↑ är vad jag och Elise spenderat hela kvällen med. Vi har gjort färgglada citron-cupcakes och choklad-cupcakes! Så galet goda, looove it. Plus att det var supermysigt att sitta och dekorera och spritsa på toppingen och sådant.
De flesta gjorde vi utan att de skulle likna något men jag gjorde faktiskt en med ett gulligt peacemärke.

Men ja, sammanfattningsvis: GÖR CUPCAKES FÖR IN I BÖVELEN, för det var jeeeette gott och kuligt!


smile

Jeans - Ginatricot
Tröja - Ginatricot
Ring - hoofstore.se

stjärnhimmel

Gullig stjärnhimmel som jag gjorde alldeles nyss i pse

Nu ska jag äta en massa, massa godis och choklad medans jag kollar på en svensk halvläskig film med världens fina mamma. låter finfint, så godnatt godnatt i förväg!

en skylt med människor från andra årtionden.

Det här blir mitt hundrade inlägg här på min blogg! Jag har haft blogen i ynka en månad och tio dagar! Hoppas att jag lyckas hålla mig fast vid den här nu i åtminstonde ett år och att jag inte byter blogg ännu en gång.. men ja, grattis till bloggen!
Och om ni undrar varför jag gjorde en väldigt random skylt så kan jag berätta att jag laddat ner några penslar till photoshop, den här var egentligen inte meningen att ladda ned, men det var lite småkul att trycka dit alla gammeldags människor.

the majority says -

Lilly la upp en låt av samma band på sin blogg och jag lyssnade vidare lite, de var ju hej dundrans asebra jö! Tack Lilleeey!

all this colors

Jag är nästan helt slut efter en halv dag i Kista.. Jag har i alla fall köpt en del fina kläder som passar lika bra nu, som i vårsolen som på sommarkvällarna! Färgigt och fint om ni frågar mig! Nöjd? - suuper!

Stickade orange  - Monki 300:-

Stickad vit - Monki 350:-

Jeans - Ginatricot 499:-

Tygväska - Monki 80:-

3 par trosor - H&M, devided 79:-

Löparleggings - Intersport 300:-

Mascara - H&M 100någonting:-

Svar på kommentar: löshår & ricinolja

Svar: Tuuusen tack! Önskar jag kunde säga att det var mitt riktiga, men det är löshår.
Och så det där med Ricinolja, som jag nästan skäms för att jag aldrig uppdaterat om: jag använde ricinolja tre gånger och hann inte se resultat då, men sen så gjorde jag något jättedumt dvs. att jag gick till en frisör som klippte av mitt hår mer än vad jag ville! Så jag blev opepp på att fortsätta med Ricinolja och gick och köpte löshår efter någon vecka istället. Plus att min syster tog över resten av oljan och nu tror jag den är slut. Men, jag ska testa någon gång och då lovar jag att bli bättre på att uppdatera och fullfölja det!
Om någon läsare har testat ricinolja så får ni mer än gärna lämna en kommentar om hur resultatet blev! :D

give me wings.

Förra ↑
Nya ↓
Jag älskade min förra header, eller ja hela min design, men det här känns mycket mer jag. Lite sådär mer inspirerande också! Vet att jag kommer ändra hundra saker till, men nu har jag i alla fall satt dit lite noter som gör det lite mer personligt!

sunset

Några månader gamla bilder på en löljigt fin sommarkväll då solen fick det att det se ut som att himlen brann.

header och sånt där...

Hallå där! Jag har fipplat lite med en ny header som jag inte har publicerat ännu. Jag får in den och så (dock med lite brister som Ella kanske kan fixa sen?) men frågan är... ska jag ha kvar den jag har nu eller ha den ovan med vit bakgrund? Det ser lite tommare ut med den ovan, men jag ska fixa någon fin, halvdiskret bakgrund i så fall.
So the question is: Ha kvar eller byta?

pippi

tröja ~ Jc // jeans ~ Salt
Hej hopp. Idag slutade jag tjugo över ett och sedan åkte jag hem och läste ut min bok. Nu håller jag på att hungra ihjäl så jag hoppas att min moder kommer hem snart!

Fishtailbraid

Fiskbensfläta är min nya favortifrisyr. Igår hade jag en och idag hade jag två!

heart and ghost

Idag försökte jag lära mig att fota manuellt! Det gick okej, men inte mer än så. På lång slutartid tog jag bilderna ovan. Hinner dock inte redigera nu, ska dra till Malin och sova där! Och imorgon blir det skidåkning.
Fler bilder kommer, puss ohej

Jag saknar sommaren.

Vintern är för lång, ge mig sommar!

tajni majni mi

Fattar inte hur liten jag var... kolla liksom ↑ det var typ i Maj eller Juni och jag ser ut som typ 8 år, haha. Jag var mycket sötare då än nu i alla fall :$

why aint I perfect?

Dress-and-globe_large
Tumblr_lz8es2fbgp1r26g5vo1_500_large
Tumblr_lylyjlewxm1qkiobgo1_500_large
[we♥it]

mickey mouse is in tha house!

Milla skrev på sin blogg om en klädsida vid namn www.monkeystore.se, jag kollade in där och de hade en riktigt fin tjocktröja! finig, jag vill ha den på min kropp
MM Original (brun)

Svar

Svar: Jag har faktiskt ingen aning...Den är köpt för ungefär ett år sedan och jag har inte sett den sen dess :/

just felt for curly little hair.

Hejsan hoppsan! Precis hemkommen från stan! Hade det jättemysigt med Elin & Malin och fikade, pratade och hittade fina kläder (!!) som jag inte kunde köpa... men löshår köpte jag i alla fall :D
Såg lite viktoriansk ut idag, eller nja... med korkskruvslockar och fina detaljer på min kofta! Lite artonhundratals-inspirerat kanske?
Emelie, Marika & jag
Den otroligt charmiga trion igen!
Kobenta och konstigt formade ben som råkar sitta på min kropp. Fina tights va? :D
Vinröda från Monki och kofta från H&M, Devided
Och så shorts från Diabless!

cookelicoo

Blev superglad när jag kom hem idag och kände doften av pepparkaka :D pappa hade bakat och som den gotte-gris jag är så åt jag det till mellis!

laying looking chill

Gulliga bilder, eller inte.. måste bara uttrycka min kärlek till varm choklad och blommiga koppar: I LOVE YOU.

Loveit

Tygkasse Feathers
TYgkasse 300 Ways
Tygkasse Laying cross
Vill ha! Behöver en tygkasse och någon av de här hade varit perfeeeekta. 139 kronor från Kan dee shop!

Kossa

Idag skaffade jag månadskort på friskis & svettis! Det var sjukt roligt, sprang på löpband, cyklade med både armar och ben, cross trainade och dansade! Hoppas på inte allt för mycket träningsvärk bara...
Men nu ska jag nog åka till Camillusen och spendera natten där och imorn vet jag inte vad som händer förutom att det inte är någon skola! Lml och puss ohej

vinylspelare

Ska (vill) köpa vinylspelare och den här står allra högst på önskelistan! Så kan jag spela mammas och pappas gamla LP. Skulle nog egentligen köpt den ikväll eftersom jag hade 50%, då blir det tusen riksdaler. Helt klart värt det, den är snygg!! Men det finns alltid ett men: leverans i Juni, vem orkar vänta fyra månader!? Skumt...

vampire

Kanske lite överdirven och väldigt, väldigt överredigerat!! Men ett vampyröga i alla fall. Skratta, gråt, bli rädda eller glada eller vad ni vill...

Träda och tapet

Idag gick typ halva dagen av att gå på Ikea & Rusta. Hittade fyra tapeter som jag tycker var väldans fina! De ovan och en till i rosa och beige. Fast jag tycker tvärtemot alla i min familj.. jaja, jag har ingen brådska att bestämma mig i alla fall.
Just nu ligger Elise och sover och himlen är väldigt fin:
Solen är verkligen knallrosa men det var svårt att fota den, orkade inte anstränga mig så mycket..hihi, men nu ska jag gå och sova jag också för jag är trött som en råttatåtta! Puss ohej

tapät

Godmorgon! Inatt sov jag hos Elise och hon väckte mig typ halv nio... menmen, då får man väl en lång och bra dag! Snart ska jag i alla fall åka någonstans och kolla på tapet! Wiho, vill ha en blommig, kanske något i den här stilen:



Typ den jag har som bakgrund på min blogg.. haha, men jag tog den bara nu för att visa hur jag vill att den ska se ut på ett ungefär.

sunshine, snowshine

Fotopromenix-mix. Alltså några finfina bilder som togs för några timmar sedan!

I like their style


eye

Ögat är mitt, bilden är tagen av mig med en Canon EOS 60D och det är även jag som har redigerat den!

Ja, hejsan hoppsan får jag väl börja med att säga! Jag har det tyvärr väldigt tråkigt just men det ger tid till lite redigering vilket är super roligt. Jag redigerade bilden ovanför, försökte få det att se ut som om det var blodtårar eller något... lyckades jag?
Redigerade också så här...:
Vilken är coolast? ;)

lately on instagram

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Dreaamcaatcher / Sanna S @ instagram

lat mask


Mobbade bilder meeen

Dagen har varit tråkig, orkade aldrig byta om efter den hemska skridskoåkningen såg även lite korvig ut, hehe. Och just det - förlåt för dålig bloggning, skyller på att det inte går att blogga med min mobil nu för tiden(!?) bläää

Lucy rose

För bra.

RSS 2.0